Bij Promocups vind je een groot assortiment polycarbonaat glazen, voor elke gelegenheid hebben we geschikte bekers. We leveren onze producten niet alleen aan bars, discotheken en grote buitenevenementen.

Onze polycarbonaat bierpullen worden al jaren een grote getalen gebruikt bij Oktoberfest-thema feesten. Zowel grote commerciële evenementen, als kleine particuliere feestjes.

De polycarbonaat bierpullen zijn vrijwel onbreekbaar and geschikt voor elk evenement waar glas verboden is. Onze bierpullen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn op het zicht moeilijk te onderscheiden van glas. En als klap op de vuurpijl kunnen ze ook bedrukt worden met een eigen ontwerp.

[estimation_form form_id=”28″ popup=”true”]

Vraag Offerte Aan !

Bierpullen zijn natuurlijk niet voor alle evenementen en dranken de meest geschikte optie. Daarom bieden we naast bierpullen ook een groot aantal andere herbruikbare bier en frisdrank bekers aan.

Of je nu kiest voor onze herbruikbare Event Cups of voor een van onze polycarbonaat glazen. Al onze bekers zijn de bedrukken met een eigen ontwerp. Wacht niet te lang want Oktoberfest is al eind september!

Wil je helemaal goed voorbereid aan Oktoberfest beginnen? Lees dan ons lijstje met 10 leuke Oktoberfest-weetjes.