icecreamDe zomer is vandaag officieel begonnen en dat betekend dat de tijd voor ijs weer is aangebroken! We hebben al mooie zonnige dagen gehad, en we hopen dat er nog vele gaan volgen deze zomer. Bij Promocups bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten en maten ijsbakjes en milkshakebekers. Van blanco ijsbakjes, tot voorbedrukte ijsbakjes en milkshakebekers in verschillende vrolijke kleuren, of zelfs ijsbakjes met een eigen bedrukking of logo.

IJsbakjes met uw eigen bedrukking: de ideale en meest doelgerichte manier van reclame maken. Klanten hebben op een warme dag een verfrissend ijsje bij u gekocht en lopen vervolgens nog gezellig een rondje door het centrum waar het vol is met mensen. Al deze mensen zien uw logo op de beker, waardoor uw bedrijf direct het gespreksonderwerp is. Dat is nog eens snelle mond op mond reclame!

Houdt u wel rekening met de levertijden voor het bedrukken van ijsbakjes met uw eigen logo? Hier kunt u beter een aantal weken van tevoren mee beginnen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als u de bakjes dringend nodig heeft.

Ook voor smoothiebekers kunt u bij ons terecht, transparant of met een eigen bedrukking. Gemiddeld kunnen wij smoothiebekers met een eigen bedrukking vrij snel leveren, afhankelijk van de drukte. Mocht u met spoed ijsbakjes of bekers nodig hebben, neem dan contact met ons op zodat wij u snel verder kunnen helpen.

Bekijk hier ons assortiment ijsbekers en ijsbakjes. Heeft u vragen? Bel ons dan op: +31 341-456051 of mail: sales@promocups.be. Wij helpen u graag verder.

Author Joseph